Trollingtävling

Jag, Raya och vår gode vän Micke (#Team Blåbär) deltog med på Öppna Lapplandsmästerskapet som är en trollingtävling som är på sjön Hornavan. Även mina bröder Roland och Greger var med i ett eget team (#Team Fullfart). Tävlingen skulle ingå i SM-serien men på grund av de rådande tiderna så ströks denna tävling från SM i år. Tävlingen är en av landets största trollingtävlingar som är i tre dagar och fiskare från hela landet och även gannländer brukar delta.

Under alla tre dagarna hade vi stålande väder med solsken och väldigt lite vind. Raya skötte sig bra i båten, kollade på sjöfåglar och fikade då och då. Hon var även med på tävlingen förra året då hon endast var 11veckor gammal. Det hela slutade med att jag fick plocka upp en 89cm lång öring som vägde 8,2kg. Väldigt kul.

loading...