Ultraljud/Ultrasound

Tråkiga nyheter. I afton har Raya gjort ultraljud och där hittade man inga valpar. Vi beklagar detta till alla valp-intressenter. Intressenter från bl.a. Amerika, Belgien och Sverige. Vi tackar för erat intresse och stöd under resan.

Raya har visat många tecken på att hon skulle vara dräktig med att vara väldigt trött och lung. Hon har mått illa och ätit dåligt. Men då magen inte växte, inte heller bröstvårtorna så misstänkte jag att hon bara var skendräktig  vilket visade sig vara sant.

Nu planerar vi om, för träning och prov i sommar och höst. Vi får se när vi landat i detta tråkiga besked om vi provar på nytt i höst eller till våren.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Sad news!  Raya has done an ultrasound and no puppies could be seen. We ar so sorry for every one who has shown interest and queued up for a puppy. Interest has been far from America to Belgium to Sweden. We want to thank you all for your interest and support during this trip.

Now we are rescheduling, for training and tests this summer. We will see if we will try again this autumn. They are a nice couple and it would be nice with offsprings from them.