Falkbergshöjdens Gaia "Jakta"

Tilltalsnamn: Jakta
Reg-nummer: AS30238/2016
Titlar: J 
Jaktprov: 1:a pris på löshundsprov
Utställning: 5st BIR
HD: A/A
ED: UA
Ögon: UA 12/8-18

Info: Jakta är en hund med "will to please" egenskapen som kanske inte är rastypiskt. Hon är en lättsam, mjuk hund i hemmamiljö men i skogen tar hon för sig och jobbar skarpt med älgarna. Jakta älskar människor men går helst själv med en hundförare i skogen.

Falkbergshöjdens Heia

Tilltalsnamn: Heia
Reg-nummer: AS39833/2017
Titlar:
Jaktprov: 
Utställning: 2st Excellent
HD: A/B
ED: UA
Ögon: UA 12/8-18Info: Heia är en riktig enmanshund. Hon har jagat sina två första höstar som bandhund på fjället vilket kommer vara hennes huvudsakliga jaktform. Hon är ett yrväder med mycket motor. Heia är ännu inte använd till löshundsjakt, först ska hon vara säker i sin roll som bandhund. I höst kanske hon släpps på älg.

Svallmyrans Blixtra

Tilltalsnamn: Blixtra
Reg-nummer: SE44841/2016
Titlar:
Jaktprov: 
Utställning: Very Good
HD: B/C
ED: UA
Ögon: 


Info:  Hemma är Blixtra en tik som är lugn och trygg. Det är inga problem att ha henne lös på gården. Hennes far har varit med på älghunds SM, även hennes mamma är en jaktmaskin. Tyvärr har Blixtra en C höft vilket gör att hon ej kommer gå i avel men vi ser fram emot många goda jaktår med henne.

Renslingans Freya      

Tilltalsnamn: Raya
Reg-nummer: SE26013/2019
Titlar:
Jaktprov: Anlagsprov viltspår. 1:a pris öppenklass viltspår.
Utställning:
HD:
ED: 
Ögon: 

Info:  Raya fick följa upp till fjälls endast 4 månader gammal, här visade hon en stor jaktlust och viltfinnarförmåga. Hon är en påhittig  tjej med attityd. Blir en spännande tid framöver med henne. 

Fjällrikets Jaga

Tilltalsnamn: Jaga
Reg-nummer: AS43036/2019
Titlar:
Jaktprov: 
Utställning:
HD:
ED: 
Ögon: 

Info: Jaga är vår "keeper" från J-kullen. Hon är väldigt lik sin mamma i lynnet. Väldigt social, glad och kontaktsökande. Jaga har skällt älg men nu under sin första höst jagas hon in som bandhund. Jaga bor inte hos oss på heltid utom hos en nära vän till familjen.