Falkbergshöjdens Gaia

Tilltalsnamn: Jakta
Reg-nummer: AS30238/2016
Titlar: J 
Jaktprov: 1:a pris på löshundsprov
Utställning: 5st BIR
HD: A+A
ED: UA
Ögon: UA 12/8-18

Info: Jakta är en lättsam, glad och kärvänlig hund i hemmamiljö.  I skogen tar hon för sig och jobbar skarpt med älgarna. Jakta älskar människor men går helst själv med en hundförare i skogen vilket är rastypiskt.

Falkbergshöjdens Heia

Tilltalsnamn: Heia
Reg-nummer: AS39833/2017
Titlar:
Jaktprov: 
Utställning: 2st Excellent
HD: A+B
ED: UA
Ögon: UA 12/8-18Info: Heia är en riktig enmanshund. Hon har jagat sina första höstar som bandhund på fjället vilket kommer vara hennes huvudsakliga jaktform.  Heia har skällt älg när hon varit lös vid träning. Hon är ett yrväder med mycket motor. 

Svallmyrans Blixtra

Tilltalsnamn: Blixtra
Reg-nummer: SE44841/2016
Titlar:
Jaktprov: 
Utställning: Very Good
HD: B+C
ED: UA
Ögon: 


Info:  Hemma är Blixtra en tik som är lugn och trygg. Det är inga problem att ha henne lös på gården. Hennes far har varit med på älghunds SM, även hennes mamma är en jaktmaskin. Tyvärr har Blixtra en C höft vilket gör att hon ej kommer gå i avel men vi ser fram emot många goda jaktår med henne.

Renslingans Freya      

Tilltalsnamn: Raya
Reg-nummer: SE26013/2019
Titlar:
Jaktprov: 1:a pris öppenklass viltspår, 
ESG- ukl: 10 släpspår och 7 vatten.
Utställning:
HD: A+A
ED: UA 
Ögon: 

Info:  Raya är ett energiknippe. På fjället och i skogen har hon visat stor jaktlust och viltfinnarförmåga. Hon är en påhittig och smart tjej med attityd. 

Fjällrikets Jaga

Tilltalsnamn: Jaga
Reg-nummer: AS43036/2019
Titlar:
Jaktprov: 
Utställning: Excellent
HD:  A+A
ED: UA
Ögon: 

Info: Jaga är vår "keeper" från J-kullen. Hon är väldigt lik sin mamma Jakta i lynnet. Väldigt social, glad och kontaktsökande. Jaga har skällt älg men under sin första höst jagades hon in som bandhund då hennes huvudsakliga jakt kommer vara på fjäll. Jaga bor inte hos oss på heltid utom hos en nära vän till familjen.