2022

Dentsche Partrijshondkubbens drentvecka firade 10- års jubileum förra veckan. En hel vecka fylld med prov, olika kurser och aktiviteter för hundälskare. En fantastik vecka med hundar från Sverige, Norge och Danmark. 

Raya började veckan med fantastiskt utställningsresultat och slutade veckan med att bli utsädd till årets sälenekipage. Däremellan fick hon även ett förstapris och ett andrapris på viltspårsprov. 

Läs hela inlägget »

Nu är det dags att anmäla till Rättvik! Sveriges bästa älgundsutställning.

Anmälnan: http://www.provdata.se/dak/utstallning
Sista anmälningsdag 2022-07-31 FÖRLÄNGT TILL 2/8 kl 23:59
Hör av er om ni behöver hjälp med att finna boende


I år bjuder utställningen på två bra domare. Jakta börjar bli gamal, grå, tjock och svankryggad men när hon var ung har hon tagit tre stycken BIR och ett BIM i Rättvik.

I år har vi anmält:
Falkbergshöjdens Gaia (Jakta)
Falkbergshöjdens Heia
Fjällrikets Jaga

Meddela mig om ni vill ha hjälp att hitta boende.
 

Läs hela inlägget »

Viltspårsprov

Raya och Jaga har gått viltspårsprov.

Jaga som gör debut klarade anlagsklass trots viltstörning. Färska älgspår och renar inte långt ifrån spåret. Hon visade tydligt när hon var i spåret och när hon vindade efter annat vilt så hon var lätt att föra.

Raya tog ett andrapris i öppenkass, hon har ett förstapris sedan tidigare. Men vi är nöjd över ett andrapris denna gången!

Läs hela inlägget »

Krut, Konjak och Kvick "Jaxx" har varit på deras första utställning. Alla med gott resultat. Även Prins-Jäger har varit på sin andra utställning där han blev BIS 1! Mer information och bilder hittar ni under TIDIGARE KULLAR

 

Läs hela inlägget »

Vi kommer delta på två utställningar i sommar där vi finns för att hjälpa er som köpt valp av oss. Behöver ni hjälp med hur ni anmäler eller har funderingar kring utställning så kontakta mig så hjälper jag er. Hoppas vi ses i sommar!

Luleå den 5/6  
Senaste anmälningsdag 23/5
För de som är intresserade går vi och äter middag tillsammans efter utställningen.

Rättvik 13-14/8 
Anmälan http://www.provdata.se/dak/utstallning
Boenden i Rättvik blir fort slut, där vi har bokat boende finns några stugor i olika storlekar kvar. Kontakta mig så hjälper jag er hitta boende.
Här kan vi umgås på campingen på kvällarna och på lördag går vi ut och äter middag tillsammans.
 

Läs hela inlägget »